Lipoti Fa'afanua Fa'afanua Fa'afanua o le Lalolagi PP Nonwoven Fabric Industry 2021-2028

Lipoti Fa'afanua Fa'afanua Fa'afanua o le Lalolagi PP Nonwoven Fabric Industry 2021-2028

Ole maketi ole ie ole polypropylene ole lalolagi e tatau ona oʻo ile $ 39.23 piliona i le 2028, faʻamauina le CAGR o le 6.7% i luga o le vaitau faʻataʻitaʻiga e tusa ai ma se lipoti a suʻesuʻega ma maketi.

O le siʻitia o manaʻoga o oloa i pisinisi faʻaaogaina e aofia ai le tumama, fomaʻi, taʻavale, faʻatoʻaga, ma meafale e faʻamoemoe e manuia ai le tuputupu aʻe o maketi i le vaitau o faʻataʻitaʻiga.Ole mana'omia tele o oloa ile fale tumama mo le gaosiga o mea tumama mo pepe, fafine ma tagata matutua e ono fa'atupuina ai le fa'atupulaia o pisinisi.E le gata i lea, o le siʻitia o mea fou i le gaosiga o mea tumama ua atiaʻe e fesoasoani i le faʻalavelave, faʻaleagaina, ma le manogi e ala i le puleaina o gaioiga microbial o loʻo faʻateleina ai le manaʻomia o oloa i talosaga tumama.

O loʻo feagai le maketi ma faiga, e pei o le faʻagesegese o le tuputupu aʻe masani o petrochemical, kamupani tumaoti faʻalauteleina a latou sea maketi, pisinisi tetele a le setete ua leiloa a latou sea maketi, ma le faʻatupulaia o manaoga mai Asia i Saute ma Sasaʻe, lea e iai se aafiaga tele i le maketi o le lalolagi. .O tagata taʻutaʻua taʻutaʻua i le maketi o loʻo taulaʻi atu i faʻaleleia atili i pisinisi e ala i le faʻalauteleina o latou faʻafanua faʻafanua ma faʻalauiloaina oloa faʻapitoa.Faʻatasiga, faʻatauga, pisinisi faʻatasi, ma maliega e mafaufauina e nei tagata taʻalo e faʻalautele a latou faʻasoa ma pisinisi, ma faʻamanuiaina ai le tuputupu aʻe o maketi i luga o le vaitau o faʻataʻitaʻiga.

 

Mata'utia Maketi

O le vaega o oloa spun-bonded na maua ai le tele o tupe maua i le 2020 ma o loʻo fuafua e tupu i se CAGR tumau mai le 2021 i le 2028. tuputupu a'e.

O le vaega o talosaga faafomai o loʻo umia le lona lua-tele o tupe maua i le 2020 ma e faʻamoemoe e tupu i se CAGR tumau mai le 2021 i le 2028. O le tuputupu aʻe o le vaega e faʻatatau i le maualuga o manaʻoga o oloa i talosaga, e pei o taʻaloga taʻavale, ofu talaloa, ufimata, ie. , ie moega, totigilima, ie ufiufi, pito i lalo, pusa vevela, fa'alava ato ostomy, ma fa'ama'i incubator.

Asia Pacific o le maketi faʻaitulagi pito sili ona tele i le 2020 ma e faʻatatau e tuputupu aʻe i se CAGR taua mai le 2021 i le 2028. O le faʻatupulaia o le manaʻoga mo polypropylene umi e le o lalagaina ie i alamanuia, e pei o le fausiaina, faʻatoʻaga, ma taavale, ua faʻamoemoe e faʻauluina le APAC fa'aitulagi maketi tuputupu a'e.

O le maualuga o le gaosiga o gafatia, tele o feso'ota'iga tufatufaina, ma le agalelei i le maketi o mea taua ia e ofoina atu ai se avanoa fa'atauvaga mo atunu'u tele i lenei pisinisi. Toe iloilo le 2020, o le gaosiga o ie e le'i lalagaina a Saina na maua ai le 81% o le aofa'i o Asia i le 2020. Iapani , Korea i Saute ma Taiuani faʻatasi mo le 9%, ma Initia mo le tusa ma le 6%.

Vitio fa'amatalaga Henghua 2021.05-00_00_25-2021_11_27_14_38_37

I le avea ai ma se tasi o le tele e le o lalagaina ie gaosi oloa i Saina, Henghua Nonwoven na gaosia sili atu nai lo 12,000 tone o spunbond ie e le faʻafefeteina, tuʻuina atu le maketi i totonu o le atunuʻu ma paaga mai fafo, e aofia ai Mekisiko, Kolomupia, Ausetalia, Niu Sila, Korea i Saute, le Iunaite Setete, o Filipaina, Initonesia, Malaysia, Taialani, Cambodia, Pakisitana, Eleni, Polani, Iukureini, Rusia ma le tele o isi atunuu ma itulagi.

Faʻafetai mo lau lagolago uma, o le a matou faʻaauau pea ona tuʻuina atu ie maualuga, tau maualalo e le o lalagaina, faʻaleleia le va ma paaga, e tuʻuina atu auaunaga sili atu.

  

Tusia e: Mason


Taimi meli: Ian-04-2022

Talosaga autu

O auala autu o le faʻaogaina o ie e le o lalagaina o loʻo tuʻuina atu i lalo

E lei lalagaina mo ato

E lei lalagaina mo ato

E lei lalagaina mo meaafale

E lei lalagaina mo meaafale

E lei lalagaina mo le soifua maloloina

E lei lalagaina mo le soifua maloloina

Le lalagaina mo ie fale

Le lalagaina mo ie fale

E lei lalagaina ma le mamanu togi

E lei lalagaina ma le mamanu togi

-->